Lynn Van Hoof

Trainer groepsprocessen

Menselijke relaties boeien mij enorm. Ik ben geïntrigeerd door hoe we ons als mens gedragen in een groep. Hoe veiligheid en vertrouwen kan groeien en hoe hechte groepen vorm krijgen. Als klinisch psycholoog en psychotherapeut merk ik dat steeds meer leerlingen kampen met psychische en sociale moeilijkheden, die heel vaak voortvloeien uit slechte ervaringen in het contact met anderen. 

Sinds 2011 is het mijn passie om groepen te begeleiden in dit proces, om ervaringsleren in te zetten als middel en om leerlingen te ondersteunen in hun zoektocht naar identiteit, verantwoordelijkheid en verbinding. Ik hou ervan om continu te blijven leren en mezelf verder te ontwikkelen en vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin anderen hetzelfde kunnen doen. Met Krachtig Onderwijs wil ik hierop inzetten, zowel voor leerlingen als voor leerkrachten en hun teams.

Ik ben facilitator van groepsprocessen vanuit het ervaringsleren en geef daar ook opleiding in. Daarnaast ben ik gecertificeerd begeleider op het touwenparcours, studentenbegeleider bij de Karel De Grote hogeschool en werk ik voor Outward Bound Belgium.

Meer weten? Bel +32 0 485 841 540

privacy-beleid