Outward Bound

Meer teamspirit, hogere productiviteit…

Outward Bound België is de specialist in outdoor trainingen en coaching programma’s met een sterke focus op diepgang. Individuen, teams en organisaties worden begeleid door ons fantastisch team van trainers en coaches, die elk programma volledig op maat uitwerken. We stappen samen uit de dagelijkse routine om geïnspireerd in een groene omgeving talenten, drijfveren en blokkades te ontdekken. Door denken en doen, door ervaringen en inzichten te verwerven, zet Outward Bound mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en bieden we stevige kapstokken om te groeien als mens en als organisatie.

Outward Bound® is een wereldleider op het gebied van outdoor ervaringsleren. Deze wereldwijde vormings- en trainingsorganisatie begeleidt personen, meestal in een natuurkader, op persoonlijk en professioneel vlak bij het ontplooien van zichzelf en hun relaties
met anderen. “Het werk van Outward Bound® wordt gedragen en geïnspireerd door een overtuigd geloof in de waarde en kracht van het ervaringsleren, en respect voor het ritme en het proces van ieder individu en de groep als geheel.” 

Meer weten?  http://www.outwardbound.be

privacy-beleid